sound familiar......Originally posted by LeftBallBigger:eeeeeeeeewww! so cute!
it is BBL BoiOriginally posted by InnoHippo:such a studious boi
all A's studentOriginally posted by InnoHippo:such a studious boi
ahaha.. sooo cute!Originally posted by kops21:
kopsy did the trainingOriginally posted by InnoHippo:such a studious boi
my boi scard of u laOriginally posted by kops21:it is BBL Boi
A student.. thanks to kopsy.. n u i guessOriginally posted by LeftBallBigger:all A's student
AAAAAAAAAAAAAaaaaa.hhhhhhhhh
tis is not appropriate hereOriginally posted by LeftBallBigger:eeeeeeeeewww! so cute!
ur boy ?Originally posted by BabyLover:ahaha.. sooo cute!
look at him sooo engross
i said him.. i din say my boi watOriginally posted by SGpork:ur boy ?
it si the love of bbl that put him into trainingOriginally posted by BabyLover:kopsy did the training
Leftist Adult Alternative Maniac Club. Non Conformity. Alternative lifestyles.General Adult Issues. Adult General Chat. *WARNING*. ***ADULT THEMED - CERTAIN TOPICS MAY BE NOT SUITABLE FOR VIEWING BY UNDERAGED***DO NOT VIEW IF YOU ARE EASILY OFFENDED***Originally posted by BabyLover:tis is not appropriate here
Originally posted by LeftBallBigger:mi dun care mi no like cute on the yucky roach
Leftist Adult Alternative Maniac Club. Non Conformity. Alternative lifestyles.General Adult Issues. Adult General Chat. *WARNING*. ***ADULT THEMED - CERTAIN TOPICS MAY BE NOT SUITABLE FOR VIEWING BY UNDERAGED***[b]DO NOT VIEW IF YOU ARE EASILY OFFENDED***
anything goes
[/b]
u can BAN LBBOriginally posted by BabyLover:mi dun care mi no like cute on the yucky roach
ok will do juz tatOriginally posted by kops21:u can BAN LBB
u wanna BEND me?Originally posted by BabyLover:ok will do juz tat
both of u stop frolicking aroundOriginally posted by LeftBallBigger:u wanna BEND me?
why onli 'fro'licking? no 'to'licking?Originally posted by kops21:both of u stop frolicking around
BBL toe veri smelly.Originally posted by LeftBallBigger:why onli 'fro'licking? no 'to'licking?
Ohhhh! in that case nevemindOriginally posted by kops21:BBL toe veri smelly.
lucky u r still sober.Originally posted by LeftBallBigger:Ohhhh! in that case nevemind
thanks Bro