u mi darling mah...Originally posted by hopy:thanks croco.. its v sweet of u.. the pic v nice, me like it![]()
i didn't know tt im ang mo when im a BB worOriginally posted by sgboy2004:This is hopy when she was a baby
make-up mahOriginally posted by hopy:i didn't know tt im ang mo when im a BB wor![]()
aiyo.. u look so mutatedOriginally posted by sgboy2004:This is Croco in disguise to get close to Hopy
EtBrOriginally posted by hopy:aiyo.. u look so mutated![]()
cos mi croco mah... kenna from some many forumites here...Originally posted by hopy:aiyo.. u look so mutated![]()
Originally posted by I-like-flings(m):can i bring her home???? can i???![]()
![]()
think so tooOriginally posted by bismarck:EtBr
mi tooOriginally posted by hopy:me prefer the 1st pic then the rest![]()
u will not kenna so much if u r not so desproOriginally posted by sgboy2004:cos mi croco mah... kenna from some many forumites here...
mi good boi boi liao...no despo lehOriginally posted by hopy:u will not kenna so much if u r not so despro![]()
then how u explain ur list of wivies?Originally posted by sgboy2004:mi good boi boi liao...no despo leh
mi good boi boi , tat's why so many becomes mi wives mah...if mi bad, who wanna be mi wives...rite?Originally posted by hopy:then how u explain ur list of wivies?![]()